Wij geven je kleur.

 
 
 

De juiste teint

Een kleurbehandeling kan je kapsel en uitstraling net dat beetje extra geven. Wij adviseren en helpen graag bij haarkleuring. Hierbij letten we op je persoonlijkheid, de natuurlijke val van je haar en natuurlijk je huidskleur. Door te kiezen voor een warme of koele teint zorgen we ervoor dat je huidskleur op de juiste manier wordt geaccentueerd.

Puur natuur

De gezondheid van jouw haar is voor ons heel belangrijk. Door uitsluitend gebruik te maken van natuurlijke pigmenten, vitaminen en oliën, blijft je haar in optimale conditie. Na het kleuren kun je genieten van een ontspannende hoofdhuidmassage tijdens het uitspoelen en uiteraard een verzorgende nabehandeling.
 

Altijd uniek

Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van haarkleuringen. Elk type haar vraagt om een eigen kleurtechniek. Voor krullend haar gebruiken we bijvoorbeeld andere technieken dan voor dik en steil haar. Doordat we alle kleuren zelf bereiden en aanpassen, is elke haarkleuring uniek.

Behoud van je kleur

Omdat je zo lang mogelijk plezier wilt hebben van je haarkleuring, geven we je advies voor het onderhouden en verzorgen van je haar. Zo weet je zeker dat je haar - zodra je bij ons de deur uit stapt - ook thuis niets tekort komt.
 

BEL VOOR EEN AFSPRAAK

0228-542911