Het mooiste haar van je leven.

 
 
 

Bijzondere gelegenheden
verdienen een speciaal kapsel

Heb je een galafeest, een speciale avond of ga je trouwen? Dan wil je natuurlijk een bijzonder kapsel. Wij gaan graag samen met jou aan de slag en zorgen ervoor dat je straalt op de speciale dag/avond.

Volop inspiratie

In onze kapsalon in Venhuizen hebben we diverse coiffureboeken waarin je inspiratie kunt opdoen. Laat ons weten wat jouw wensen zijn. Natuurlijk helpen we je graag een handje door onze ideeën met je te delen. Opsteken, invlechten, stijlen of krullen? Wij hebben het allemaal in de vingers en toveren elk kapsel om tot iets feestelijks.
 

Proefkapsels

Wij zijn dol op bruidskapsels! Graag nodigen we je uit om langs te komen voor het creëren van enkele proefkapsels. Op die manier kunnen we samen kijken wat het beste bij jou en je jurk past, en waar je je het prettigst bij voelt. Na deze dag is voor jou duidelijk wat je niet, maar vooral wél wilt. Op de trouwdag zelf kom je zo niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Ook voor hem

Ook voor de bruidegom is een verzorgd kapsel belangrijk! Wij raden de mannen aan een paar dagen voor de trouwdag langs te komen om de contouren netjes bij te laten werken. Zo voorkom je eventuele rode plekjes op de mooiste dag van je leven en kom je je toekomstige echtgenote niet tegen in onze kapsalon, want dat is natuurlijk niet de bedoeling.
 

BEL VOOR EEN AFSPRAAK

0228-542911